
Malzemeler:(1 paket makarna için)
2 demet taze fesleğen
2 çay bardağı dolmalık fıstık
4 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
4 diş dövülmüş sarımsak
1 çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
Hazırlanışı:
Yıkanmış ve ayıklanmış taze fesleğen, dolmalık fıstık, dövülmüş sarımsak, rendelenmiş parmesan peyniri ve sızma zeytinyağı robota konulur ve iyice ezilerek püre haline getilir. Sos istenilen yiyeceğe katılarak servis edilir. Makarnalarda sos kullanırken önemli nokta: Sosun yarısı makarnaya eklenir ve iyice karıştırılır. Makarnalar tabaklara servis edildikten sonra sosun kalanı her tabaktaki makarnanın üzerine pay edilir.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder