

Etkinlikte farklı lezzetleri şefimiz Cengiz Kına önderliğinde pişirirken, bizler için hazırlamış oldukları İglo Gurme Kalamar, İglo Fish fingers ve İglo Vegetable fingers'ları afiyetle yedik. Kalamarlar kızartma olmalarına rağmen son derece hafiftiler. İlk defa denediğim sebzeli fingers'ları da çok beğendim.


Ardından kaparili, soya fasulyeli, İglo somonlu kuskus

Son olarak da harika bir lezzet olan İglo Karides ile Basmati Pilav yaptık. (Karideslerin pişince küçülmemesine bayıldım)

çok eğlendiğim, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım ve harika lezzetleri tattığım bir etkinlik oldu. Öncelikle sevgili Tijen'e , ardından şefimiz Cengiz Kına'ya ve İglo'ya çok teşekkür ederim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder