Kestaneli Cup

Yazar: Unknown Tarih: 01:45 Kategori: , , Yorum: Yorum Yap
Herkese güzel ve hayırlı bir Cuma günü dilerim. Geçtiğimiz hafta iş için Bursa'ya gidince kestane delisi olan ben dönüşte Kafkas'a uğrayıp kestanenin her türlü halini alıp geldim. Tatlı günüm olan bugün oradan aldığım kestane püresi ile yaptığım çok basit ve çabucak hazırlanan ilk tarif geliyor. Tarif sevgili Güner Teyze'ye ait. Kendisinin altın kadar değerli yemek tariflerini benimle paylaştığı için buradan ona ve Hande'ye bir kez daha teşekkür ederim. Afiyet olsun.
Malzemeler:
Yarım kavanoz hazır kestane püresi(tatlandırılmış)
1 paket krem şanti
1 çay bardağı süt
Hazırlanışı:
Kestane püresi kaselerin dibine konulur. Diğer tarafta krem şanti bir kaba dökülür ve 1 çay bardağı süt eklenerek mikser ile karıştırılır. Krem şanti istenen katı kıvamını alınca kestane püresinin üzerine konulur. İstenirse şantinin üzerine damla çikolata veya dövülmüş antep fıstığı serpilerek servis edilir (Biz sade sevdiğimiz için üzerine ekleme yapmadık)
AFİYET OLSUN.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder